Hämähäkkimies palautti kadonneet henkkarit – kirjeen kera

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain polkupyörävarkaasta, joka oli palauttanut kulkupelin omistajalleen hauskan kirjeen kera. Sen jälkeen kerroimme tyttöystävästä, joka oli kirjoittanut pettämisestä kiinni jääneelle exälleen seikkaperäisen kirjeen siitä, mistä mies löytäisi naisen luokse jääneen omaisuutensa.

Nyt Redditin käyttäjiä naurattaa Spiderman-nimimerkin kirjoittama kirje. Kirjeeseen on liitetty kadoksissa ollut ajokortti. Lappusessa lukee, että hämähäkkimies oli löytänyt ajokortin tavallisen rikosten metsästämisen yhteydessä.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Kirjeessä myös lukee, että hämähäkkimies oli ajatellut omistajan tahtovan henkilöllisyyspaperinsa takaisin. Lisäksi nimen alle on piirretty hauska hämähäkin seitti kuvaamaan löytäjän nimimerkkiä. Ajokortin omistaja lienee löydöksestä onnellinen, vaikka onkin varmasti joutunut lukemaan hämmentävän kirjeen muutamaan kertaan.