Jos John Lennon olisi osallistunut The Voice -kilpailuun – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Beatles -yhtye kuuluu pophistorian legendaarisimpiin kokoonpanoihin. Yhtyeen kiinnostavin hahmo lienee salamurhaajan luotiin kuollut John Lennon, joka tunnettiin myös radikaaleista ajatuksistaan.

Kuinka Lennon mahtuisi nykyiseen musiikkikykyjä etsivään ohjelmaformaattiin?

Yhdysvaltalainen realitysarja The Voice Of etsii suomalaisversionsa tavoin neljän julkkiksen luotsaamia muusikkolahjakkuuksia. Nyt YouTubeen on loihdittu video, jossa leikitään, että John Lennon osallistuu The Voicen karsintoihin Imagination-kappaleellaan. Video näyttää, kuinka karsinnoissa sitten käy.

40-vuotiaana kuollut laulaja on noussut yhdeksi rocktaivaan ikoneista. Lennon tunnetaan omaperäisenä musiikintekijänä, joka kannatti rauhanaatteita. Hän oli sir Paul McCartneyn ohella The Beatlesin keulahahmo. Mies muistetaan erikoisesta suhteestaan japanilaissyntyiseen avantgarde-taiteilija Yoko Onoon, jonka kanssa hän myös teki musiikkia yhdessä. Yoko Onon ja Lennonin romanssin sanotaan vaikuttaneen The Beatles -yhtyeen hajoamiseen.