Josie Maran on edelleen näyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla julkaistaan vuosittain lukuisia listauksia, joissa rankataan järjestykseen esimerkiksi maailman seksikkäimpiä naisia. Victoria’s Secret -huippumallina työskennellyt Josie Maran sijoittui vuonna 2006 FHM-lehden seksikkäimpien listalla sijalle 95.

Sittemmin Josie Maran ei ole enää otsikoissa juuri paistatellut, mutta nyt hänet on kuvattu Havaijilla, jossa hän oli juhlimassa Rainbeau Marsin ja Michael Karlinin häitä. Josie jäi perheineen saarelle häiden jälkeen vielä lomailemaan, ja nyt hänet nähdään nauttimassa rantaelämästä.

34-vuotias Josie Maran, oikealta nimeltään Johanna Selhorst Maran, on amerikkalainen malli ja näyttelijä. Hän tuli aiemmin tunnetuksi Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallina. Ensimmäisen kerran Josie poseerasi kansikuvassa Glamour-lehdessä vuonna 1998, ja samana vuonna hän poseerasi muun muassa Guessin mainoskampanjassa. Näyttelijänä hän on tehnyt pieniä sivurooleja useissa elokuvissa, kuten Lentäjä, Van Helsing ja NFS: Most Wanted.