Mickey Rourken kasvoilla näkyvät lukuisat operaatiot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävän paluun valkokankaille taannoin pitkän tauon jälkeen tehnyt Mickey Rourke nähtiin The Expendables -elokuvassa yhdessä monien vanhojen tuttujen toimintatähtien kanssa. Mies tunnetaan myös siitä, että hän pilasi kasvonsa liiallisilla kauneusleikkauksilla vuonna 2008.

Taannoin Mickey Rourke julkaisi shokeeraavia valokuvia, joissa hänen kasvonsa näyttivät kuin mies olisi hakattu pahemman kerran. Kasvojen korjausleikkaukset ovat nyt takana, mutta liiallisten kauneusleikkausten tuhoja ei ole saatu kovin hyvin korjattua. Nyt Rourke kuvattiin kävelyllä Beverly Hillsissä.

The Wrestler -elokuvan pääroolinsa myötä näyttävän paluun valkokankaille tehnyt näyttelijä Mickey Rourke tähditti taannoin myös muun muassa Iron Man 2 -elokuvaa. Tuolloin hän paljasti ettei vielä kuvauksissa edes tiennyt mistä koko elokuva kertoo.