Murtovaras valitsi väärän uhrin – kävi todella ohraisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus murtovarkaille käy huono säkä, ja he jäävät niin sanotusti rysän päältä kiinni esimerkiksi suoraan asunnonomistajille. Yleensä kansalaispidätyksen tehnyt ihminen jää kiltisti odottamaan virkavaltaa suorittamaan asian loppuun, mutta eräällä oklahomalaisella miehellä oli muutakin tekemistä.

Oklahomalaisen Houstonin perheen kotiin murtautunut rosvo ei suinkaan säikäyttänyt talon isäntäväkeä, kuten yleensä luulisi. Tunkeilija sai sen sijaan päälleen raivosta kihisevän ja hyvin kiireisen asukkaan, joka pisti varkaan muitta mutkitta maihin, sitoi hänen raajansa ja jätti etupihalle makaamaan.

Houstonin perheen isä lähti episodin jälkeen töihin, sillä voro oli sotkenut hänen aikataulunsa pahasti. Hän käski vaimonsa vahtia pihalla nipussa maannutta varasta, kunnes poliisit tulivat paikalle. Virkavalta korjasi hämärähemmon talteen ja kehuivat toimeliasta isäntää. Vaimo kertoi, että mies lähti töihin koska hänellä oli yksinkertaisesti kiire.

– Hän on sellainen mies, että asiat hoidetaan ja sitten mennään eteenpäin. Bisnes on bisnestä, vaimo kertoi asiasta uutisoineelle News 9 -televisiokanavalle.