Interaktiivinen olutpullo varustettiin discovaloilla – vilkkuu tahdissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miltä kuulostaisi sellainen olutpullo, joka loistaa baarin pimeässä vihreää valoa hehkuen? Pullo alkaa myös hehkua, kun sillä skoolataan kavereiden kanssa. Kyseessä on maailman ensimmäinen interaktiivinen olutpullo.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Interaktiivisen olutpullon taival on vasta kehittelyasteella, mutta tuotteesta julkaistiin muutama kuukausi sitten näyttävä prototyyppi. Olutpullon ominaisuudet perustuvat juojien väliseen toimintaan erityisen puhelinsovelluksen avulla.

Geekologie-sivuston mukaan koko homman pääideana on pullon pohjaan asennettava LED-valo, joka välkkyy erilaisissa tilanteissa. Olutpullon saa myös välkkymään yökerhon DJ:n soittaman musiikin tahdissa. Nyt vain odotetaan, että tuote tulee kansainvälisille markkinoille.