Farrah Abraham perustaa ravintolan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -sarjasta tunnetuksi tullut teiniäiti Farrah Abraham joutui äskettäin alkoholivalistuskurssille jäätyään kiinni rattijuopumuksesta. Nyt neitokainen aikoo perustaa ravintolan, jossa ei tarjoilla ollenkaan alkoholijuomia.

Farrah Abrahamin tulevan ravintolan nimi on DD, mikä tarkoittaa Drinks and Doughnuts, eli juomia ja donitseja. Kaikki donitsikahvilan juomat ovat alkoholittomia. Tällä nainen tahtoo liputtaa absolutismin ja vastuullisemman käyttäytymisen puolesta, HollywoodLife.com uutisoi.

22-vuotias äiti kirjautui vieroitushoitoon alkoholin väärinkäytön takia. Kurssin läpäisemisen lisäksi neitokainen joutuu olemaan kuusi kuukautta ehdonalaisessa. Julkkistyrkky suututti taannoin niin ikään alkoholismista tunnetun koomikko Charlie Sheenin. Neito pyysi ensin miestä treffeille ja kirjoitteli tämän kanssa flirttailevia viestejä, mutta antoi sitten viestit sellaisenaan TMZ-sivuston käsiin.