Mies raportoi poliiseille murhasta – ryhtyi yllättäen masturboimaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yleisillä paikoilla masturboijat päätyvät nykyään melko usein uutisiin. Koska julkisilla paikoilla harvemmin nähtävä seksuaalinen teko herättää silminnäkijöissä hämmennystä, vie poliisi usein kyseiset henkilöt putkaan jäähdyttelemään tuntemuksiaan.

Harvemmin kukaan tulee silti masturboimaan poliisiasemalle, kuten teki omahalainen Darrell Moore. 53-vuotias mies käveli paikallisen poliisin päämajaan viime viikon keskiviikkona raportoimaan murhasta. Samalla tämä todistajaksi ilmoittautunut mies veti kuitenkin housunsa alas.

Kun virkavallan edustajat pyysivät häntä nostamaan ne takaisin päälle, äityi mies tyydyttämään itseään heidän nähtensä. Kaksi poliisia yritti pidättää Mooren. Mies sylki heidän päälleen ja yritti lyödä toista konstaapeleista.

Lopulta Moore saatiin rautoihin. Hän joutuu vastaamaan syytteisiin säädyttömästä käyttäytymisestä, itsensä paljastamisesta ja virkavallan edustajaa vastaan kohdistuneen hyökkäyksen takia, uutisoi WOWT-sivusto.