Anais Zanotti pienet stringit hyppypuvun alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskasta on ponnistanut mallimarkkinoille lukuisia näyttäviä kaunottaria, joista eräs tämän hetken kuumimmista tulokkaista on Anais Zanotti. Playboyn sivuilla keikistellyt kaunotar nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi.

Nyt ranskalaismalli on kuvattu hyppäämässä laskuvarjolla Maxim-lehden Hometown Hotties -kilpailuun liittyen. Kaunotar halusi esitellä, että hän on vauhdikas extreme-harrastaja ja että hän harrastaa aktiivisesti laskuvarjohyppyä.

28-vuotias ranskalainen Anais Zanotti teki läpimurtonsa julkkisrintamalla poseeraamalla toukokuussa 2013 alastomana maailmankuulun Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Anais on nähty myös näyttelijänä, sillä hän vilahti samana vuonna ensi-iltansa saaneessa Exposure-elokuvassa, jonka pääosassa nähtiin Corey Feldman. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit.