Barbara Palvinin luomukurvit lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Unkarilainen mallikaunotar Barbara Palvin joutui äskettäin kohun keskelle, kun hänen väitettiin pelehtineen sängyssä supertähti Justin Bieberin kanssa. Neitokainen kiisti heti väitteet, ja kertoi, että hänellä on itsellään poikaystävä.

Nyt 19-vuotias Barbara on ikuistettu Italian Glamour-lehden kanteen sinisessä bikiniasussa. Tyylikkään näköinen mallikaunotar näyttää ikäistään kypsemmältä. Neitokaisella on tietojen mukaan luomukurvit, joita mieskatsojan kelpaakin ihastella kansikuvasta.

barbarapalvin04072013

Palvinin ja Bieberin kohu sai alkunsa mustasukkaisen tyttöystävän, Selena Gomezin, verkossa julkaisemasta kuvasta. Yhteiskuvassa malli ja poptähti poseeraavat yhdessä muotinäytöksen takahuoneessa. Etenkin Justin Bieberin fanit raivostuivat kuvasta ja kirjoittivat törkyisiä kommentteja Barbara Palvinille.