Emmy Rossumin bikinikroppa ei treeniä kaipaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotar Emmy Rossum tähditti vastikään Lumoava kirous -elokuvaa Emma Thompsonin ja Jeremy Ironsin kanssa. Elokuva kertoo yliluonnollisista tapahtumista eräässä kaupungissa, jonne on muuttanut mysteerinen tyttö.

Nyt 26-vuotias Emmy juhlisti Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää, ja julkaisi Instagram-blogissaan iloisen rantakuvan. Hänet nähdään otoksessa punavalkoisessa bikiniasussa. Taustanaan tähdellä on selkänsä takana sinivalkoraidallinen pyyhe.

– Edes sade ei voi pitää minua pois merestä, kirjoitti Emmy blogiinsa.

Emmykin käväisi aiemmin vieraana Conan-ohjelmassa, jonne hän oli varustautunut seksikkään pallomekon kanssa. 1950-luvun pin-up -tähdeltä näyttävä neitokainen julkaisi Instagram-tilissään otoksia tv-show’n takahuoneesta. Neito kuvaa parhaillaan Comet-elokuvaa Justin Longin kanssa.