Madonnan pepputanssi keräsi huomion – booty sheikkaa kuin teinillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar Madonna ikuistettiin taannoin Chime for Change -hyväntekeväisyyskonsertissa, jossa tähden kasvot näyttivät läpikäyneen jonkinlaisia kauneushoitoja. 54-vuotias popmamma vaikutti turvottaneen ulkomuotoaan täyteaineilla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Instagramiin liittynyt superpoppari julkaisi juuri sivustolla tanssivideon, jossa Madonna hetkuttaa peppuaan kuin paraskin teini-idoli. Treenattu nainen harjoittelee koreografiaa ja tanssahtelee kameralle. Tähden takamus heiluu pätkällä riehakkaasti. Katso video tästä.

Madonna palkkasi vastikään brittipoppari Rita Oran oman Material Girl -vaatemallistonsa kasvoksi. Aiemmin Taylor Momsen, Kelly Osbourne ja Georgia May Jagger ovat toimineet samassa, varsin rahakkaassa pestissä.