Paris Hilton paljasti rantakroppansa kuvaajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton palkasi taannoin aseistettuja henkivartijoita, koska pelkää turvallisuutensa puolesta. Neitokainen kertoi, ettei uskalla enää luottaa ihmisiin, koska on joutunut pettymään niin usein.

Nyt 32-vuotias kaunotar on kuvattu nautiskelemassa vapaapäivästä rannalla Malibussa. Yksityisen allasalueen sijaan hän suuntasi yleiselle rannalle, jossa paparazzit ikuistivat hänen näyttävän bikinivartalonsa.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Musiikkiuran luominen ei kuitenkaan ole Parisille uutta. Hän julkaisi vuonna 2006 Paris-nimeä kantavan levyn Heiress-yhtiönsä kautta. Albumi oli kaupallinen menestys. Laulu-uransa isäksi Paris Hilton on tehnyt DJ-keikkoja, joiden keräämä kritiikki on ollut pääasiassa negatiivista. Kritiikistä huolimatta tähden kerrotaan suunnittelevan DJ-uransa jatkamista tänä kesänä Ibizalla.