Rakuuna Rock Lappeenrantaan! Stara Stagella huipputähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen festivaalikesän uusi kesäfestivaali Lappeenrannan Rakuuna Rock polkaistaan käyntiin historiallisella Lappeenrannan Linnoituksen alueella 19. – 20. heinäkuuta. Ensimmäisen tapahtuman saa kunnian avata perjantaina Stara Stagella kouvolalaisyhtye Viikate.

Stara Stagen lisäksi festivaali koostuu FOX-lavasta sekä Sisälavasta. Sisälavalla tanssahdellaan KasariYsäriDISCON tahdissa lähes koko festivaalin ajan. Perjantaina festivaalilla esiintyvät muun muassa myös Michael Monroe, Stam1na ja Korpiklaani.

Lauantaina esiintymässä muun muassa Kaija Koo, Turmion Kätilöt, Timo Rautiainen & Neljäs Sektori, Mokoma ja kunniapaikalla luonnollisesti Lappeenrannan ylpeys Kotiteollisuus. Koko festivaalitarjonta verkossa osoitteessa www.rakuunarock.fi.