Ruisrockissa vieraili 71 000 festarivierasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

44. Ruisrock ylitti kävijätavoitteensa, kun Turun Ruissaloon saapui kolmen päivän aikana 71.000 festivaalikävijää. Perjantaina paikalle saapui 18.000 juhlijaa, lauantaina 29.000 ja sunnuntaina 24.000 juhlijaa.

Festivaalin aurinkoinen päätöspäivä veti erityisesti Ruissalon rannan täyteen juhlakansaa. J.Karjalaisen puolitoistatuntinen keikka oli täynnä iloa, kun artistin vanhat klassikot ja uudet hitit raikasivat täydessä rannassa yhteislauluna.

Rantaan jättiyleisöt vetivät J.Karjalainen, Cheek sekä Macklemore & Ryan Lewis. Brittiduo Pet Shop Boys esiintyi täydessä teltassa ja ilta huipentui Erykah Badun konserttiin Ruissalon rannassa.

– Festivaali onnistui mahtavasti ja yleisötavoite ylittyi reippaasti. Viimeaikaiset keskustelut festivaalien huonoista tulevaisuudennäkymistä eivät ainakaan Ruisrockin kohdalla pidä paikkaansa, festivaalin promoottori Mikko Niemelä kertoi.