Tulisa Contostavlos biletti bikineissä Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulajatar Tulisa Contostavlos pidätettiin taannoin, kun hän suostui toimittamaan peitetehtävissä toimineelle The Sun -lehden toimittajalle huumeita. Poliisitutkinta jatkuu edelleen, mutta Tulisa on itse suunnannut lomalle.

Nyt 24-vuotias Tulisa lomailee Ibizalla, jossa hänet kuvattiin tänään iltapäivällä juhlimassa yhdessä ystäviensä kanssa. Tulisa oli pukeutunut shampanjabileisiin mustiin bikineihin.

Tulisa Contostavlos on laihtunut huomattavasti viime viikkojen aikana ja näyttää olevan missin mitoissa. Tiukassa minimekossa poseerannut Contostavlos näyttää kuvissa maailmanluokan kaunottarelta, ja häntä verrataan nuoreen Angelina Jolieen. Tähden kasvot näyttävät miltei siltä, kuin niitä olisi muokattu muullakin kuin pelkällä taidokkaalla meikillä.