Millie Mackintoshin bikinivartalo omasta perspektiivistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Millie Mackintosh on tällä erää lomailemassa Ibizan bilesaarella. Neitokainen lähti matkalle tukemaan tulevaa siippaansa, Professor Greeniä, jolla on räppikeikka kyseisellä bilesaarella.

Millien muodot ovat aiemminkin herättäneet huomiota lehtien palstoilla. Nyt 23-vuotias neito julkaisi Instagramissa otoksia, joissa hän ottaa aurinkoa keltaisessa bikiniasussa. Tähden vartaloa imartelevasta kuvasta voi päätellä, että hänellä ei ole kehonsa suhteen epävarmuuksia.

– Tänään tuntuu keltaiselta, kirjoitti Millie blogiinsa.

Hoikkavartinen julkkis esiintyy toisessa kuvassa oransseissa bikineissä.

Millie solmii tämän vuoden syyskuussa avioliiton räppäri Professor Greenin kanssa. Tuleva aviomies ei sulata neitokaisen Made In Chelsea -sarjaa, joten hän päätti lopettaa siinä esiintymisen. Ohjelma keskittyy kuvaamaan rikkaiden ja menestyneiden nuorten rakkauskuvioita ja ammatillista elämää.