Tammerkosken sillalla keräsi yli 60 000 festarivierasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdeksänpäiväisen Tammerkosken sillalla -kaupunkitapahtuman festivaalialueella vieraili tapahtuman aikana yhteensä yli 60.000 ihmistä. Pääpaikkana toimi Keskustorin juhlateltta, jonka tilaisuuksiin osallistui lähes 30.000 asiakasta.

Päivisin järjestetyistä ilmaistapahtumista suosituimpia olivat Johanna Debreczenin ja Jouni Kerosen tahdittama iskelmäiltapäivä sekä Mimin ja Kukun vauhdittama lastenpäivä, joihin molempiin osallistui yli 2.000 katsojaa.

Juhlateltan iltakonsertit saivat aikaisempien vuosien tapaan juhlaväen liikkeelle. Tänä vuonna iltakonserteissa kävi yhteensä 12.000 asiakasta. Loppuunmyytyjä iltatilaisuuksia olivat Yön ja Anna Puun, Paula Koivuniemen sekä Suvi Teräsniskan ja Tuure Kilpeläisen konsertit.