Tuska Open Air 2013 kuvina – näin raskaasti Suvilahdessa juhlittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin metallifestivaali Tuska Open Air järjestettiin kesäkuun lopussa Helsingin Suvilahdessa. Lavoilla ja klubeilla esiintyi peräti 80 esiintyjää, yhtyettä ja artistia, ja paikalle saapui noin 25.000 katsojaa. Stara oli festareilla mukana ja tallensi tunnelmat kuviksi.

Viikonlopun kohokohtiin lukeutuivat metallilegenda King Diamondin odotettu esiintyminen, lauantaina tykittäneet thrash-jätit Testament ja Kreator sekä sunnuntainen Nightwish-show. Nightwishin vokalisti Floor Jansen otti innokkaan yleisön haltuun ja yhtye osoitti kuuluvansa melodisen metallin eliittiin.

Jyväskyläläisen Lost Societyn energinen thrash metal ja helsinkiläisen Santa Cruzin hard rock osoittavat kotimaisen raskaan musiikin tulevaisuuden olevan vahvoissa kantimissa.

Uusimmat