Brooke Hogan kihloihin – Hulk Hogan ei ole tyytyväinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Wrestling-tähti Hulk Hoganin Brooke-tytär on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa ja joskus jopa alastomana. Brooke on myös mukana wrestling-bisneksessä, sillä hän on The Knockouts -showpainiorganisaation varapääjohtaja.

24-vuotiasta Brooke Hogan on toistaiseksi pysytellyt suurimmaksi osaksi painikehän ulkopuolella. Nyt vaaleaverikko on mennyt yllättäen kihloihin Dallas Cowboy -joukkueen pelaaja Phil Costan kanssa. Sormukset vaihdettiin viime viikonloppun Las Vegasissa.

59-vuotias Hulk Hogan twiittasi pian kihlauksen jälkeen mystisen viestin Twitteriin. Tekstin voisi tulkita siten, että mies ei ole tyytyväinen tyttärensä kihlautumisesta. Hän nimittäin kysyi, että missä on se rekka, joka ajoi hänen päältään kahdesti. Vegas ja Hogan ei miehen mukaan sovi yhteen.

Brooke sen sijaan hehkutti kihlautumisen olevan hänen elämänsä kohokohta, ja hän on onnellinen avioituvansa pian parhaan ystävänsä kanssa. Hän ei omien sanojensa mukaan voisi kuvitella itseään kenenkään muun kanssa, ja on varsinainen onnentyttö.

Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on esitellyt tänä vuonna ahkerasti bikinikuntoaan ja kokeillut siipiään myös laulajana. Neitokainen on hyvässä ruumiillisessa kunnossa vaikkapa mahdollisia tulevia laulukeikkoja ajatellen. Taannoin Brooke kohahdutti poseeraamalla alastomana koirahäkissä. Kyseessä oli PETA-järjestön kampanja eläinten oikeuksien puolesta, mutta isä ei ollut siitä kovin mielissään.