Ensimmäinen GTA V pelivideo nettiin – ei lasten silmille!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva Grand Theft Auto saa ensi syksynä jatkoa. GTA V -pelin ensimmäinen maistiainen julkaistiin jo yli vuosi sitten, kun Rockstar kertoi pelin päätyvän kauppoihin vuoden 2013 alussa. Sittemmin julkaisu siirtyi syyskuulle.

Nyt pelistä on julkaistu odotettu ensimmäinen pelivideo.

Pelissä ohjaillaan kolmea hahmoa. Hahmot ovat nykyisin perheellinen entinen pankkiryöstäjä Michael, asuntovaunussa aavikolla asuva ja huumeita käyttävä entinen sotilas Trevor ja nuori ulosottomiehenä työskentelevä Franklin. Grand Theft Auto V -pelin tapahtumat sijoittuvat Los Santosiin, pelisarjan versioon Los Angelesista, ja pelialueen kerrotaan olevan laajin tähänastisista Grand Theft Auto-peleistä.

Toukokuussa 2008 julkaistu Grand Theft Auto -pelisarjan neljäs osa tuotti ensimmäisellä viikollaan yli 500 miljoonaa dollaria. Pelin tuotantokulut olivat Rockstarin mukaan noin 100 miljoonaa dollaria, joten päivässä peli tuotti riihikuivaa rahaa 260 miljoonaa ja viikossa 400 miljoonaa dollaria.