Lea Michele julkaisi itse bikinikuviaan – nautiskelee uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele myönsi taannoin seurustelevansa vastanäyttelijänsä Cory Monteithin kanssa. Näyttelijäkaunotar esiintyi vastikään People’s Choice -gaalassa punertavassa mekossa, joka myötäili hänen kurvejaan.

Väitteet silikonirinnoistaan viime vuonna jyrkästi kiistänyt Lea Michele on parhaillaan aurinkolomalla paratiisisaarella, ja hän halusi jakaa leppoisan lomatunnelmansa Twitter-seuraajiensa kanssa. Lea nimittäin julkaisi verkossa pari bikinikuvaa itsestään. Toisessa hän esittelee omaa perspektiiviään bikineihinsä ja toisessa hän istuskelee uima-altaassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Lea Michele on amerikkalainen näyttelijätär ja laulaja, joka aloitti uransa Broadway-teatterilla. Sittemmin hän nousi lapsitähdestä maailmankuuluksi julkkiskaunottareksi Glee-sarjan menestyksen myötä. Naisen mukaan hän joutui nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Kiusaajat muun muassa haukkuivat Lean ulkonäköä ja nimeä.