Stara Lea Michele

Viihdeuutiset

Glee-sarjan kaunotar neuvoo – Lea Michelen parhaat tyylivinkit

30-vuotias Glee-sarjan tähti Lea Michele joutuu juhlavien tapahtumien vuoksi pukeutumaan usein mekkoihin ja korkokenkiin, mutta Michele haluaa kuitenkin aina tuntea olonsa mukavaksi. Lea Michele kertoi People Magazine -lehdelle kuusi tyyliin liittyvää sääntöä, joiden mukaan hän elää.

1. Urheiluvaatteet

Lea Michele kertoo käyttävänsä enemmän urheiluvaatteita kuin mitään muita vaatteita. Mukavissa urheiluvaatteissa nainen tuntee olonsa söpöksi.

2. Riskien ottaminen

Nainen haluaa välillä ottaa riskejä erikoisten värien ja mallien suhteen.

3. Valmistaudu pahimpaan

Rohkeiden asujen kohdalla on varauduttava pahimpaan, koska ne voivat arvaamattomalla hetkellä pettää ja paljastaa kameroille vartalonosia, jotka olisi halunnut pitää piilossa.

4. Ajattele pituuttasi

Oma pituus kannattaa ottaa aina pukeutumisessa huomioon ja pukeutua sen mallisiin asuihin, jotka sopivat omaan mittaan.

5. Näytä hieman paljasta pintaa

Kannattaa paljastaa hieman paljasta pintaa, mutta tehdä se niin, että asu on tasapainossa. Jos mekon helma on lyhyt ja se paljastaa jalat reisiin saakka, mekossa tulee olla pidemmät hihat. Jos mekossa on syvään uurrettu kaula-aukko ja paljas selkä, helman on hyvä olla hieman pidempi.

6. Esittele vahvuuksiasi

Esittele asuissa aina ihoa niistä kohdista, joiden suhteen olet kaikista varmin ja joita pidät vartalossasi kauniimpina kohtina.

Can't get over this view.. 💦🌞

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Today's 👀 for #ewpopfest (tap for credits)

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

OCTOBER CHESTNUT 🍂🍁 // thanks @nikkilee901 & @riawnacapri ❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Viihdeuutiset

Sänkykuvista netti-ilmiö – kuka julkkiskaunottarista seksikkäin?

Latinotähti Jennifer Lopez haastoi aiemmin Kim Kardashianin julkaisemalla itsestään sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän esittelee kurvejaan sängyllä. Kuvassa 47-vuotiaalla Lopezilla on yllään pelkkä musta body, joka korostaa pyöreää takapuolta kaartumalla naisen pakaroiden väliin.

Nyt 30-vuotias näytelijä ja laulaja Lea Michele on lähtenyt kisailuun mukaan. Myös Lea Michele julkaisi itsestään hyvin samankaltaisen kuvan, jossa hän keimailee sängyllä mustassa tiukassa bodyssä ja tarjoaa kameralle sivuprofiiliaan. Kuvien samankaltaisuus kävi heti ihmisille selväksi, minkä vuoksi niitä alettiin nopeasti vertailemaan keskenään.

Lea Michele luovutti kisan kuitenkin jo ennen kuin se ehti kunnolla alkamaan poistamalla oman kuvansa nopeasti julkaisemisen jälkeen. Hänen tilalleen on ehtinyt nousemaan hauska koomikko Celeste Barber, joka toisintaa julkkiskaunottarien kuvia omalla huvittavalla tyylillään.

@msleamichele: NYC// Sunday bed series

A photo posted by Lea Michele Daily (@msleamicheledaily) on

#loveyourselffirst #feelingempowered👑 #healthybodyhealthymind

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Viihdeuutiset

Glee-hittisarjan kaunotar alastomana lehdessä – hehkuu itsevarmuutta

Näyttelijä, kirjailija ja laulaja Lea Michele tuli monille tunnetuksi nuorille suunnatusta Glee-televisiosarjasta. 29-vuotias monitaituri julkaisi ensimmäisen Louder-nimeä kantavan sooloalbuminsa 2014 vuoden helmikuussa, minkä lisäksi hän on laulanut Glee-sarjan omilla albumeilla, joihin on tallennettu ohjelmassa kuultua musiikkia.

Lea Michele toimi Women’s Health -lehdessä elokuun numeron kansikuvatyttönä. Michele ei ole ujo nainen, mikä käykin ilmi muun muassa siitä, että nainen oli suostunut poseeraamaan lehden kannessa täysin alasti. Hänen ainut toiveensa lehden mukaan oli vain se, että kuvauksissa soitetaan musiikkia, joka saa seksihalut heräämään.

Lea Michele kertoi tunteneensa itsensä aina hyvin itsevarmaksi omassa kehossaan, minkä vuoksi häntä ei häiritse olla alasti. Michele on myös kuntoillut viime aikoina todella paljon, mikä on vaikuttanut vain entistä positiivisemmin naisen minäkuvaan. Michele kertoi tietävänsä, että hän ei ole täydellinen, mutta nainen vakuutti silti rakastavansa itseään kaikkine vikoineen.

💕

Kuva, jonka Lea Michele (@msleamichele) julkaisi

BTS // one of my favs, straight from the lens. 🙈

Kuva, jonka Lea Michele (@msleamichele) julkaisi

Viihdeuutiset

Lea Michelen iltapuku ei jättänyt miehiä kylmäksi

Näyttelijätär Lea Michelen poikaystävä ja Glee-sarjan vastanäyttelijä Cory Monteith menehtyi viime vuonna. Huumeita yliannostuksen nauttinut mies ehti seurustella kaunottaren kanssa parin vuoden ajan ennen traagista tapausta. Sittemmin Michele on jo palannut takaisin töihin.

Eilen Glee-sarjan kaunotar osallistui American Horror Story: Freak Show -televisiosarjan juhliin ja ensi-iltaan Hollywoodin Kiinalaisella teatterilla. Michele oli pukeutunut juhliin upeaan iltapukuun, jonka rohkeat leikkaukset esittelivät viettelevästi paljasta pintaa.

Lea Michele tunnetaan Rachel Berry -roolihahmostaan Glee-musikaalikomediassa. Hän asuu parhaillaan 1,4 miljoonan dollarin Hollywood-kodissaan Sheila-kissan ja Pearl-koiran kanssa. 27-vuotias tähti syntyi alunperin Bronxissa, New Yorkissa italialaisamerikkalaiseen ja juutalaiseen perheeseen. Poikaystävänsä kuolemantapauksen jälkeen Lea Michele on purkanut suruaan työhön. Hän työstää debyyttialbumiaan.

Viihdeuutiset

Lea Michelen estoton asu oli paljastaa poven

Näyttelijätär Lea Michelen poikaystävä ja Glee-sarjan vastanäyttelijä Cory Monteith menehtyi taannoin äkillisesti päihdecocktailiin. Huumeita yliannostuksen nauttinut mies ehti seurustella kaunottaren kanssa parin vuoden ajan ennen traagista tapausta. Sittemmin Lea on ollut harvakseltaan julkisuudessa.

Eilen Lea Michele osallistui itse tähdittämänsä Legends of Ozin ensi-iltajuhliin Los Angelesissa. Mustaan paljastavaan mekkoon pukeutunut kaunotar oli vilauttaa rintavarustustaan, kun hän kumarteli rohkeassa asussaan tapahtuman punaisella matolla.

Lea Michele tunnetaan parhaiten siitä, että hän näyttelee Rachel Berry -roolihahmoa Glee-musikaalikomediassa. Hän asuu parhaillaan 1,4 miljoonan dollarin Hollywood-kodissaan Sheila-kissan ja Pearl-koiran kanssa. 27-vuotias tähti syntyi alunperin Bronxissa, New Yorkissa italialaisamerikkalaiseen ja juutalaiseen perheeseen. Poikaystävänsä kuolemantapauksen jälkeen Lea Michele on purkanut suruaan työhön. Hän työstää debyyttialbumiaan.

Viihdeuutiset

Lea Michele muisti Cory Monteithia koskettavalla puheella

Suositun Glee-nuorisosarjan näyttelijätähti Cory Monteith menehtyi äskettäin heroiinin ja alkoholin yhdistelmään. Viihdemaailmaa kohahduttanut kuolema on ollut erityisen vaikea aihe näyttelijän tyttöystävälle, niin ikään Gleestä tunnetulle Lea Michelelle.

Glee-kaunotar on nyt ensimmäistä kertaa astunut julkisuuteen puhumaan poikaystävänsä menehtymisestä. Michele nähtiin muiden Glee-kanssanäyttelijöidensä kanssa Teen Choice Awards -palkintojuhlassa. Neitokainen voitti gaalassa TV:n komedianäyttelijättären palkinnon.

Kiitospuheessaan itkuisa kaunotar kiittää kaikkia fanejaan saamastaan tuesta. Michele halusi ymmärrettävästi omistaa palkintonsa äskettäin menehtyneelle Monteithille. 26-vuotias näyttelijätär kertoi, kuinka kaikki olivat onnekkaita saadessaan todistaa Coryn ”uskomatonta lahjakkuutta, komeaa hymyä ja kaunista, kaunista sydäntä”.

– Ja tunsit sitten hänet henkilökohtaisesti tai Finn Hudsonina, Cory kosketti meidän kaikkien sydämiä ja tuli osaksi niitä – ja siellä hän tulee pysymään ikuisesti, Lea Michele saa sanotuksi gaalassa.

Pariskunnan uutisoitiin suunnitelleen yhteenmuuttoa ennen näyttelijäkomistuksen äkillistä poismenoa. 31-vuotiaan Monteithin kuolema on järkyttänyt Glee-faneja ympäri maailmaa. Päihteiden kanssa kamppaillut kanadalaisnäyttelijä oli ollut viimeksi vieroituksessa vain tämän vuoden keväänä.