Maailman terävin veitsi – näin sillä viipaloidaan tomaattia

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Saamme ihailla huippukokkien työskentelyä esimerkiksi television ruokaohjelmia katsoessa. Nyt mestarikokki näyttää YouTube-videolla mallia, kuinka hän viipaloi tomaatin superohuiksi siivuiksi maailman terävintä veistä apuna käyttäen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkkovideolla näytetään, miten sushikokkina työskentelevä Hiro Terada leikkaa tomaatin ja muotoilee siitä upean koristeen. Yhdestä tomaattipuolikkaasta hän tekee peräti 23 viipaletta. Japanilaisia sushikokkeja arvostetaan maailmalla suuresti heidän ammattitaitonsa ja näppäryytensä ansiosta.

Kerroimme taannoin Santa Monicassa sushikokkina työskennelleestä miehestä, jota uhkasi 67 vuoden vankilatuomio, koska hän tarjoili ravintolassaam valaanlihaa. Ravintolan toiminta paljastui, kun kaksi nuorta aktivistia ruokaili ravintolassa ja tilasi suuria määriä eksoottisia kaloja.