Tamara Ecclestonen bikinivartalo vesipuiston kiintopiste

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone avioitui taannoin näyttävästi Jay Rutlandin kanssa Etelä-Ranskassa järjestetyissä luksushäissä. Upporikkaan perheen tytär on sittemmin viettänyt kuherruskuukautta Välimerellä median pääasiassa tavoittamattomissa.

Tamara Ecclestone ja hänen 31-vuotias pankkiirimiehensä on nyt bongattu viettämässä kuherruskuukauttaan Bahamalla sijaitsevan Atlantis-hotellin vesipuistossa. Julkkispari ei vältellyt huomiota, vaan nautiskeli vauhdikkaista vesileikeistä kaikessa rauhassa. Tamarasta muodostui puiston vieraiden seuratuin kaunotar.

Ennen kuherruskuukauden reissuun lähtöään tuore aviopari juhlisti avioitumistaan valkoisella väriteemalla järjestetyillä rantapartyilla, joissa viini virtasi ja hauskaa riitti. Seurapiirikaunotar oli juhlien kuningatar valkoisessa sifonkipaidassaan ja bikineissä. 28-vuotias Tamara otti bileistä kaiken irti ja näytti humaltuneen yhtä paljon rakkaudesta kuin nautiskelemistaan drinksuista.