Takavuosien seksisymboli ikuistettiin rantakuviin – tunnistatko vielä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet saattavat muistaa männävuosien kuuluisan televisiosarjan Buffy vampyyrintappaja, josta nousi oma spin-off -sarjansa Angel. Kyseisissä TV-sarjoissa keskeinen hahmo oli David Boreanazin näyttelemä Angel-vampyyri.

Mies on sittemmin esiintynyt Bones-poliisisarjassa. Nyt 44-vuotias David Boreanaz on nyt ollut rantalomalla Havaijilla vaimonsa Jaime Bergmanin kanssa. Tähti näytti olevan kohtuullisessa rantakunnossa paparazzikuvista päätellen. Vieläköhän naiskatsojille kelpaisi kyseinen komistus?

David Boreanaz meni naimisiin Jaime Bergmanin kanssa vuonna 2001. Parilla on kaksi yhteistä lasta, Jaden ja Bardot. Mies tähdittää parhaillaan Bones-rikossarjaa. Hänellä on läheiset välit vastanäyttelijänsä Emily Deschanelin kanssa.