Nyt sattui! Jenkkifutari taklasi toimittajan kesken haastattelun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Urheilutoimittajat tekevät usein haastatteluja urheilukenttien laitamilla. Nyt eräs amerikkalaistoimittaja on saanut kokea nahoissaan, miksi pelikentän laita ei ole aina se kaikkein turvallisin paikka seisoa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Amy Campbell -niminen toimittaja tuli nimittäin taklatuksi kesken haastattelun. Fox-televisiokanavalle työskentelevä nätti vaaleaverikko oli haastattelemassa Chad Simmons -nimistä asiantuntijaa, kun tilanne sai äkillisesti yllättävän käänteen. Kentällä juossut, amerikkalaista jalkapalloa pelaava Ermon Lane nimittäin juoksi vahingossa suoraan toimittajaa päin.

Oregonissa sattuneen tapahtumaketjun seurauksena urheilutoimittaja käytännössä taklattiin nurmeen. WPBF-sivustolle jutellut Cambpell kuitenkin kertoo, ettei hän satuttanut itseään erikoisessa tilanteessa. Neitokainen myös kirjoitti Twitteriin, kuinka hän ja Lane olevat ”edelleen kavereita”.