Fanit pakahtuvat onnesta – Mulder ja Scully jälleen yhdessä!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen X-Files, eli Salaiset kansiot, oli yksi 1990-luvun suosituimmista televisiosarjoista. Sarjan agentteja, Fox Mulderia ja Dana Scullya, esittävät näyttelijät David Duchovny ja Gillian Anderson nousivat sarjan myötä suuriksi tähdiksi.

Nyt sarjan faneille on luvassa todellinen ilouutinen. Mulder ja Scully tulevat nimittäin jälleen yhdistämään voimansa. Monen pettymykseksi kyseessä ei kuitenkaan ole tuore Salaiset kansiot -sarja tai -elokuva, vaan esiintyminen San Diegossa pidettävillä Comic-Con -sarjakuvafestivaaleilla.

David Duchovny ja Gillian Anderson tulevat osallistumaan Salaiset kansiot -paneelikeskusteluun sarjan 20-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, tapahtuman epävirallinen blogi SDCCBlog kertoo. Gillianin virallisilla sivuilla kerrotaan, että nainen tulee osallistumaan Comic-Coniin 18. – 20. heinäkuuta. Näyttelijäkaunottaren sekä Californication-sarjaa tähdittävän Duchovnyn lisäksi paneelikeskusteluun tulee osallistumaan myös muun muassa sarjan luoja Chris Carter.