Paula LaBaredasin bikinit veivät huomion lipuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen nousee aika ajoin naisia, joiden paljastavat bikinikuvat hemmottelevat katsojia toden teolla. Yksi heistä on itseään erityisesti nettisivuillaan viime aikoina esitellyt portugalilainen Paula LaBaredas.

Playboy-tyttönä tunnetuksi tullut Labaderas poseeraa uusimmissa kuvissaan Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän hengessä, sillä jenkkilipun väreissä loistaviin bikineihin sonnustautunut kaunotar heiluttelee samalla Yhdysvaltojen lippua.

Paula LaBaredas kutsuu itseään taiteilijaksi, sillä hän kirjoittaa runoja, maalaa tauluja sekä näyttelee edeleenkin netti-televisio -sarjoissa. Kymmenen vuotta kasvissyöjänä ollut Labaderas rakastaa kuntosaliharjoittelua, tanssia ja viettää aikaa portugalilaisen perheensä kanssa.