Pluskokoinen mallikaunotar peittoaa langanlaihat kollegansa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailmassa on lähdetty viime vuosina palkkaamaan entistä enemmän pluskokoisia malleja, jotka tuovat catwalkeille ja muotikuviin uhkeampaa kauneutta. Viime vuonna Italian Vogue-lehti laittoi kanteensa hieman totuttua pyöreämpiä malleja, joiden joukossa oli myös hekumallinen Robyn Lawley.

Nyt australialainen mallikaunotar poseeraa Madison Plus -merkin näyttävissä mainoskuvissa, joissa hän peittoaa monet langanlaihat kollegansa. Kurvijumalatar näyttää otoksissa huomattavasti vaatekokoaan 44 hoikemmalta.

24-vuotias Robyn Lawley on noussut nopeasti kurvikkaiden naisten roolimalliksi. Viime vuosien aikana hän on esitellyt muotojaan muun muassa ranskalaisen Elle-lehden, Voguen ja Australian Voguen sivuilla. Neitokainen liputtaa terveellisemmän vartalonmallin puolesta. Hän yllättikin äskettäin kertomalla Fabulous-lehden haastattelussa kärsineensä syömishäiriöstä nuorempana.