Tulisa Contostavlosin hoikkana bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittilaulajatar Tulisa Contostavlos on parhaillaan lomailemassa ystäviensä kanssa Ibizan bilesaarella. Paparazzit ovat jo noteeranneet joukkion ja napsineet kuvia heidän juhlinnastaan. Tällä kertaa 24-vuotias poppari nähtiin rannalla.

Tulisa käänsi rannalla katseet neonpinkissä uima-asussa. Puvussa oli paljon rusketusvaraa, sillä se peitti tähden strategiset paikat, mutta jätti esimerkiksi kyljet ja selän avoimiksi. Otoksista voi nähdä, kuinka paljon drinkkilasi kädessään viihtynyt Tulisa onkaan pudottanut kiloja.

Tulisa Contostavlosia on laihtumisensa jälkeen verrattu nuoreen Angelina Jolieen. Tähden kasvot näyttävät tällä hetkellä miltei siltä, kuin niitä olisi muokattu muullakin kuin pelkällä taidokkaalla meikillä. Neito ei ole itse myöntänyt ottaneensa botox-hoitoja, mutta turpea suu puhuu puolestaan.