Claudia Romani pitsibikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miami Beachin säännöllinen vierailija Claudia Romani vaikuttaa kuuluvan rannan vakiokalusteisiin rantatuolien ja aurinkorasvan tavoin. Neitokainen ottaa harva se päivä aurinkoa rannalla, ja yleensä hänen päällään nähdään seksikäs uima-asu.

31-vuotias julkkistyrkky ei pettänyt tälläkään kertaa. Hänet ikuistettiin paparazzikuviin lempirannallaan mustassa hörhelöisessä bikiniasussa. Neidolla oli mukanaan korkeakorkoiset kengät, jotka olisivat sopineet paremmin yökerhoon kuin pehmeän upottavalle hiekalle.

Italiassa, L’Aquilassa syntynyt Claudia on perheensä ainoa lapsi. Hän matkusteli paljon lapsena ja tutustui uusiin paikkoihin sekä kulttuureihin. Hänen malliuransa alkoi Bellevue Beachilla, jossa FHM-lehden kykyjenetsijä löysi hänet. Sittemmin neito on esimerkiksi poseerannut useiden lehtien kuvissa.