James Bondin sukellusauto myynnissä – hinta jopa miljoonan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi legendaarisimmista James Bond -elokuvien ihmelaitteista on vuonna 1977 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa nähty sukeltava auto. Roger Mooren esittämä James Bond kaahasi Rakastettuni-elokuvassa valkoisella Lotus-urheiluautolla veteen, jossa auto muuttui napinpainalluksella sukellusveneeksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sukeltava auto on elokuvan valmistumisen jälkeen tehnyt vain muutamia julkisia esiintymisiä, mutta nyt se on tullut myyntiin. Lempinimien Wet Nellie saanut auto maksoi aikoinaan yli 100.000 dollaria, mikä vastaa nykyrahassa puolta miljoonaa dollaria. Nyt RM Auctions -huutokauppatalo myy legendaarista Lotusta, jonka hinnan odotetaan nousevan vähintään miljoonaan dollariin. Auto myydään 8. – 9. syyskuuta järjestetyssä huutokaupassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash