Jennifer Nicole Lee virkistäytyi uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-guru ja kirjailija Jennifer Nicole Lee tunnetaan siviilielämässä sukunimellä Siciliano. 38-vuotias kaunotar asuu Miamissa aviomiehensä Edwardin sekä Jaden ja Dylan -poikiensa kanssa. Viime aikoina hän on keikistellyt usein julkisuudessa, sillä otsikot myyvät hänen kirjojaan.

Näyttävän fitness-uran lanseerannut perheenäiti kuvattiin eilen Miamissa, jossa hän päätti pulahtaa uima-altaaseen viilentymään. Bikinien yläosan sijaan Jennifer oli kietaissut rintamuksensa päälle huivin, joka kuitenkin – yllättäen tai tarkoituksella – aukesi hänen noustessaan altaasta.

Jennifer Nicole Lee laihdutti aikanaan 32 kiloa, koska kyllästyi synnytyksen jälkeen kertyneisiin liikakiloihinsa. Hänellä on italialaiset juuret, ja neito vietti lapsuuttaan muun muassa New Yorkissa ja Tennesseessä. Tähti nähdään tulevassa Pain and Gain -elokuvassa.