Mitä ihmettä? Lady Gaga unohti pukea vaatteet – rintaliiveissä kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga esiintyi äskettäin Gay Pride -tapahtumassa New Yorkissa, mutta muuten hän on viettänyt jo kuukausia sairauslomalla. Eilen Stara julkaisi kuvia, joiden perusteella hänen epäillään käyneen muiden leikkausten lisäksi myös nenäleikkauksessa.

Lady Gaga tunnetaan rohkeista asuistaan, mutta nyt hän on hämmentänyt New Yorkissa toden teolla. Poppari kuvattiin nimittäin kaupungilla asussa, jonka perusteella hän oli unohtanut pukea vaatteet ylleen. Supertähdellä oli nimittäin ylävartalonsa peittona ainoastaan rintaliivit.

Lady Gagan kaventunut nenä saattaa hämmentää hänen fanejaan, sillä hän on aiemmin ilmoittanut vastustavansa plastiikkakirurgiaa. Nainen sanoi vuonna 2011 Harper’s Bazaar -lehdelle, ettei koskaan aio mennä veitsen alle. Hän kertoo tietävänsä useiden poptähtien tehneen niin. Vielä tuolloin Gaga oli kuitenkin varma siitä, ettei muokkaisi kehoaan leikkauksilla.