Patricia Krentcil sai kohtauksen vierotushoidossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen rusketushulluna perheenäitinä tunnettu Patricia Krentcil on saavuttanut lyhyessä ajassa kohunaisen maineen. Hän on julkaissut röyhkeän musiikkivideon ja muun muassa poseerannut TMZ-sivuston kuvissa yläosattomissa.

Nyt 45-vuotias Patricia on saanut sairaskohtauksen ollessaan vieroitushoidossa Floridassa. Nainen joutui välittömästi sairaalahoitoon Palm Beachilla. Julkkiksen uskottiin aluksi joutuvan jäämään sairaalaan useiksi päiviksi, mutta hänet päästettiin lähtemään jo viiden tunnin jälkeen, uutisoi TMZ-sivusto.

Krentcilin kerrotaan saaneen kohtauksen kehon puhdistusreaktiona. Häntä hoidetaan vieroituksessa alkoholisminsa takia. Perheenäiti päätyi hoitoon, kun hänet löydettiin humalassa Minneapolisista St. Paulin lentokentältä. Nainen pidätettiin lentojensa välissä.

Hänet määrättiin alun perin 30 tunniksi vieroitushoitoon, mutta Patricia päätti tarvitsevansa enemmän tukea selvitäkseen arjestaan. Hän valitsi Lukens Instituutin hoitolan, koska sitä oli käyttänyt aiemmin menestyksekkäästi ystävä Michael Lohan, joka tunnetaan myös Lindsay Lohanin isänä. Nainen viettää vieroitushoidossa tietojen mukaan ainakin 30 päivää.