Presidentin poika halusi Shakiran rahat – toisin kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu laulajatar Shakira on ollut lähiaikoina otsikoissa hänen ex-poikaystävänsä, Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan haastettua hänet oikeuteen. Mies vaatii Shakiralta 100 miljoonaa dollaria, eli noin 80 miljoonaa euroa, vahingonkorvausta sopimusrikkomuksista.

Nyt Antonio De La Rua on kärsinyt oikeustaistelussa erätappion. Komistus vaati sveitsiläisoikeudelta lupaa päästä käsiksi yhteen laulajattaren pankkitileistä sen takia, että siellä olevat rahat ovat hänen mukaansa heidän yhteistyönsä avulla hankittuja. AP-uutistoimisto kertoo, ettei miehellä tuomarin mukaan ollut tarpeeksi todisteita yhteisistä liiketoimista Shakiran kanssa.

Niinpä argentiinalaiskomistuksen vaatimukseen ei suostuttu. Antonio De La Rua ei kuitenkaan ole lähiaikoina lopettamassa pyrkimyksiään päästä käsiksi kaunottaren rahoihin. Miehellä on tällä hetkellä vireillä oikeusjuttuja laulajatarta vastaan myös New Yorkissa ja Los Angelesissa.

Antonio De La Ruanin mukaan hän toimi Shakiran managerina 11-vuotisen suhteen aikana, ja on näin ollen vastuussa Shakiran menestyksestä. Laulajattaren mukaan Antoniota ei kuitenkaan koskaan oltu nimetty hänen managerikseen, eivätkä he tehneet kirjallista yhteistyösopimusta. Antonio De La Ruanin asianajajan William Reidin mukaan julkkiskomistus käytti yli kuusi vuotta Shakira-brändin luomiseen.

Shakira alkoi seurustella Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa vuonna 2000. Heidän suhteensa päättyi kaksi vuotta sitten 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Shakiran mukaan eropäätös tapahtui sovussa. Nykyisen kultansa Gerard Piquen laulajatar tapasi Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa. He saivat tammikuussa ensimmäisen yhteisen lapsensa, Milan Pique Mebarak -nimisen pojan.