Rosie ihastutti bikinikuvauksissa – paparazzi bongasi kaukaisella rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley yllätti kuvaajan kaukaisella rannalla Australian Queenslandissa lähellä Suurta valliriuttaa sijaitsevalla Haymanin saarella. Supermalli ilmestyi nimittäin paikalle yllättäen yläosattomissa.

Nyt Rosie on bongattu samalta rannalta myös bikineissä, kun hän kuvasi australialaisen ModelCon mainoskuvissa. Toimintatähti Jason Stathamin kanssa seurusteleva kaunotar on nähty mallikuvien lisäksi myös valkokankaalla esimerkiksi Transformers-elokuvan naispääroolissa.

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä. Hänellä on oma Autograph-alusvaatemallistonsa, jota myydään brittiläisessa Marks & Spencer -tavarataloketjussa.