Catherine Zeta-Jones huippuseksikkäänä julkkisbileissä – hoitojakso viimein takana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesilaissyntyinen Catherine Zeta-Jones nousi aikoinaan suuren yleisön tietoisuuteen elokuvien Zorron naamio ja Ansa viritetty myötä. Catherine Zeta-Jones kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, johon hän haki hoitoa vuonna 2011. Hän joutui hakeutumaan vielä uudelleen hoitoon aiemmin tänä vuonna.

Nyt 43-vuotiaan näyttelijättären hoitojakso on ohi, ja hänet kuvattiin eilen poseeraamassa näyttävässä asussa Red 2 -elokuvan ensi-iltajuhlissa Los Angelesin Westwood Villagessa.

Näyttelijäkaunotar ei ole pelännyt puhua julkisuudessa sairaudestaan. Taannoin Catherine Zeta-Jones kertoi People-lehdelle kaksisuuntaisen mielialahäiriön koskettavan miljoonia, ja toivoi voivansa auttaa siitä kärsiviä ihmisiä rohkaisemalla heitä puhumaan vaivastaan.

Catherine Zeta-Jones on naimisissa itseään 25 vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Pariskunnan elämää varjosti Douglasin sairastama kurkkusyöpä, jonka tähti sittemmin selätti rankkojen hoitotoimenpiteiden tuloksena. Näyttelijätär sai taannoin merkittävän kunnianosoituksen synnyinmaaltaan Britannialta, kun hänelle myönnettiin brittiläisen imperiumin komentajan arvo, eli CBE.