Idiootti haki töitä huoltoasemalta – varasti samalla kassasta rahat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikolliset eivät tunnetusti ole yhteiskunnan fiksuimpia yksilöitä. Nyt tästä ollaan saatu jälleen hyvä esimerkki. Anthony Thomas -niminen amerikkalaismies oli lähtenyt työn perässä täyttämään työhakemusta paikalliselle huoltoasemalle. Mies ei kuitenkaan tyytynyt papereiden täyttämiseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

33-vuotias työtön päätti nimittäin keventää samalla floridalaisen huoltoaseman kassaa. CF News 13 uutisoi, kuinka Thomas oli juuri ennen kassaan kajoamistaan täyttänyt huolella Ocalassa sijaitsevan huoltoaseman työhakemuksen. Hakemuksen täyttämisen jälkeen amerikkalaismies anasti kassasta noin 130 dollaria, Ocala Star Banner kertoo.

Poliisit pääsivät melko pian varkaan jäljille valvontakameran nauhan avulla. Thomas oli myös helppo löytää, sillä hän oli täyttänyt oikeat yhteistietonsa työhakemukseensa. Mies on WFTV:n mukaan vakaasti kiistänyt syyllisyytensä huoltoasemalla sattuneeseen varkauteen.