Tulisa nautiskeli Ibizan vesillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulajatar Tulisa Contostavlos on viettänyt pian viikon ajan Espanjassa Ibizan bilesaarella, ja ryhmä onkin pitänyt hauskaa useissa juhlissa. 24-vuotias poppari on jättänyt taannoisen huumekohun taakseen eikä näytä harmittelevan tulevaa oikeudenkäyntiä ja huumesyytettä.

Tänään iltapäivällä Tulisa ja hänen ystävänsä kuvattiin San Antoniossa, jossa he pitivät hauskaa veneellä ja lähtivät sillä myös uintireissulle. Kuvien perusteella julkkistähden seurueelle näytti maistuvan erityisesti paikallinen herkkujuoma Sangria.

Tulisa Contostavlosia on laihtumisensa jälkeen verrattu nuoreen Angelina Jolieen. Tähden kasvot näyttävät tällä hetkellä miltei siltä, kuin niitä olisi muokattu muullakin kuin pelkällä taidokkaalla meikillä. Neito ei ole itse myöntänyt ottaneensa botox-hoitoja, mutta turpea suu puhuu puolestaan.