Viimeiset valokuvat suosikkinäyttelijästä elossa – kaikki näytti olevan hyvin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimemaailmaa on viime vuosina kohdannut monet ikävät tragediat, joissa suosittuja laulajia ja näyttelijöitä on edesmennyt melko nuorena. Tänään aamupäivällä saatiin Yhdysvalloista tuorein suru-uutinen, kun suositun nuorisosarjan tähti löydettiin menehtyneenä.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka 31-vuotias näyttelijä Cory Monteith löydettiin menehtyneenä Fairmont Pacific Rim -hotellin hotellihuoneestaan Vancouverissa Kanadassa, TMZ raportoi. Kuolleen Monteithin löysi hotellin henkilökunta. Poliisi ei epäile rikosta, joten epäilyt ovat kääntyneet joko yliannostuksen tai itsemurhan suuntaan. Vahvistus kuolinsyystä saadaan mahdollisesti vasta viikkojen kuluttua.

Glee-sarjan päätähti Lea Michelen kanssa seurustellut Cory Monteith on kärsinyt päihdeongelmista koko aikuisikänsä, ja uutisoimme viimeksi huhtikuussa hänen joutuneen jälleen vieroitushoitoon. Hoidosta johtuen häntä ei ole juuri julkisuudessa nähty. 28. kesäkuuta Monteith pääsi kuitenkin osallistumaan Glee-sarjan viidennen tuotantokauden promokuvauksiin, joka jäi hänen viimeiseksi julkiseksi esiintymisekseen. Kuvissa hän näyttää melko hyvinvoivalta ja normaalilta.

31-vuotiaana kuollut Cory Monteith näytteli Glee-musikaalisarjassa Finn Hudson -nimistä opiskelijaa. Hittisarjan lisäksi Cory Monteith on myös nähty esimerkiksi elokuvissa Final Destination 3 ja Monte Carlo.