Rantaryijy esiin! David Hasselhoff pisti seksikkyytensä peliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä David Hasselhoff ei kieltäydy mahdollisuudesta viihdyttää ihmisiä. Useissa mainoksissa nähty entinen Ritari Ässä oli myös legendaarisen Gumball-rallin vieras tänä vuonna, kuten taannoin kerroimme. Hänen autonsa kuitenkin hajosi jo ennen kuin menopeli pääsi Suomeen saakka.

Uusissa Cumberland Farms -kauppaketjun mainoskuvissa The Hoff nähdään varsin villiintyneenä kenties kofeiinin vaikutuksista. Mies kauppaa jääkahvia kuin ammattilainen ikään, ja apuun on riipaistu tietenkin hieman miehistä seksikkyyttä.

Kukapa nainen voisi vastustaa, kun David repäisee valkoisen paitansa auki paljastaen katsojalle rintakarvoja pursuilevan ylävartalonsa. Kaulalla roikkuu ketjussa kahvin hinta, joka on huokea 99 senttiä. Jos tämä ei herätä kahvinhimoa, niin ei sitten mikään.