Miss Maailma kiehnäsi kuumana Pitbullin sylissä – video verkkoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinoräppäri Pitbull vieraili taannoin konsertoimassa Suomessa, ja Stara oli paikalla katsastamassa menoa. Helsingin Suvilahdessa miehen lanneliike sai sankat ihmisjoukot tahansa tanssimaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt maailma on saanut jälleen uuden kesähitin, kun Pitbull esiintyy Miss Maailma -tittelin aikoinaan saaneen Priyanka Chopran Exotic-musiikkivideolla. Kyseisellä videolla kuvankaunis neitokainen nähdään nudessa uima-asussa kiehnäämässä aalloissa.

Intian suosituimmaksi Bollywood-tähdeksi noussut 30-vuotias Priyanka osaa myös laulaa. Kotimaassaan hän on seksisymboli. Chopran ylistetty vartalo pääsee oikeuksiinsa videon tanssikohtauksissa. Hän voitti vuonna 2000 Miss Maailma -tittelin.