Miley Cyrusin rohkea mekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on ollut kesän aikana otsikoissa hoikistuneen vartalonsa lisäksi myös uuden We Can’t Stop -kappaleensa merkeissä. Kappaleen rohkea musiikkivideo on aiheuttanut myös ärtymystä, mutta ainakin se on selkeä irtiotto kiltin tytön imagosta. Kuten tuore televisiovierailukin.

20-vuotias Miley vieraili tänä aamuna huippusuositun Good Morning America -aamuohjelman vieraana New Yorkissa. Räväkkä nuori poppari oli pukeutunut erittäin tiukkaan mustaan mekkoon, jonka alle ei ollut mahtunut lainkaan rintaliivejä. Niinpä neitokaisen muodot paljastuivat televisiossa melko hyvin.

Uutta We Can’t Stop -kappalettaan parhaillaan markkinoiva laulajatar myös paljastaa Nicki Minajin lukeutuvan hänen lempiartisteihinsa. Mileyn mukaan laulajatar on hänen sukupolvensa Lil Kim. Myös Mileyn kummitäti, laulajatähti Dolly Parton saa osansa kaunottaren kehuista. Entisen Disney-tähden mukaan Parton on ”tosielämän Barbie-nukke”.