Pohjois-Karjalan poliisin tiedotteesta nettihitti: ”Melkoinen elefanttikulkue olisi saatu aikaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on tehnyt hiljakseen tuloa myös aloille, joissa ei ole juuri välitöntä avoimmuutta nähty. Poliisit ovat viime aikoina olleet esillä mediassa pääasiassa huonossa valossa, mutta nyt Pohjois-Karjalan poliisi on nyt ansainnut aivan toisenlaista huomiota osakseen.

Joensuussa on parhaillaan käynnissä Ilosaarirock, joten kaupungissa on runsaasti vieraita. Poliisin Facebook-sivuilla julkaistiin eilen iltapäivällä pitkä selostus edellisen illan ja yön tapahtumista. Tämä ”sunnuntain yleisjohtaja Kimmon” kirjoittama viesti sai eilisen aikana suuren suosion ja levisi nopeasti Facebookissa ja Twitterissä. Runsaasti positiivista huomiota saaneessa viestissä poliisi kertoi kuinka ”olemme tehneet tänään palkkamme eteen jonkin verran hommia”.

– Aamulla silmiään raotteli poliisivankilassa 38 naista ja miestä, joten jos kaikki olisi päästetty pois yhtä aikaa, jonkinlainen elefanttikulkue olisi saatu aikaiseksi (tai viikonlopun teema huomioon ottaen letkajenkka). Jostain syystä majoitustilamme ovat olleet myös aamupäivän aikana melkoisen suosittuja, koska lisää eri asentoihin, tilanteisiin ja paikkoihin hyytynyttä porukkaa on kammattu putkaan pitkin päivää eri puolilta Joensuun keskustaa, yleisjohtaja Kimmo kirjoitti.

– Majoituskapasiteettimme ei valitettavasti näillä kiinniottomäärillä taivu siihen, että voisimme tarjota kaikille asiakkaillemme yhden hengen sviittejä. Hienoinen sokkotreffijännitys on siis tiedossa, jos putkaan joudut, sillä on melko varmaa, että joudut jakamaan huoneen sinulle mahdollisesti entuudestaan tuntemattoman henkilön tai henkilöiden kesken. Ja ei, emme sijoita eri sukupuolta olevia samaan putkaan, vaikka se joskus on asiakkaiden yhteisenä toiveenakin.

Moni viestiä kommentoinut on kehunut kirjoituksen hauskaa ja leppoisaa sävyä. Samalla ihmiset ovat osoittaneet, että tämänkaltainen viestintä on omiaan parantamaan kansalaisten ja poliisien välejä. Lue koko viesti tästä linkistä.