Bikinibileet Ibizalla – näin seksikkäältä Tulisa näytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos lomaili viime viikon Ibizalla, jossa hän on pitänyt hauskaa useissa juhlissa yhdessä seurueensa kanssa. 24-vuotias poppari ei harmittele tulevaa oikeudenkäyntiä ja huumesyytettä, vaan on ottanut lomastaan ilon irti.

Eilen Tulisa kuvattiin ystäviensä kanssa juhlimassa railakkaasti Oceans Beach Clubilla järjestetyissä bikinibileissä, joissa shampanja virtasi ja housemusiikki raikasi. Tulisalla oli kemuissa yllään tyylikkäät mustat bikinit.

Tulisa Contostavlosia on laihtumisensa jälkeen verrattu nuoreen Angelina Jolieen. Tähden kasvot näyttävät tällä hetkellä miltei siltä, kuin niitä olisi muokattu muullakin kuin pelkällä taidokkaalla meikillä. Neito ei ole itse myöntänyt ottaneensa botox-hoitoja, mutta turpea suu puhuu puolestaan.