Anna Safroncik ihastutti maalla ja merellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on saatu vuosien varrella viihdemaailmaan lukuisia kaunottaria, joista tosin monet tunnetaan lähinnä vain saapasmaan rajojen sisäpuolella. Yksi tällaisista tähdistä on Anna Safroncik jonka kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään.

Eilen Anna Safroncik kuvattiin Ischiassa nautiskelemassa auringosta yhdessä miesystävänsä kanssa sekä rannalla että veneellä. Merelle lähdettäessä Anna puki bikiniensä ylle hieman lämpimämpää vaatetta.

32-vuotias Anna Safroncik on ukrainalaissyntyinen ja nykyisin Italiassa asuva näyttelijä, jonka aktiiviura alkoi vuonna 2000. Sittemmin hänet on nähty lähinnä italialaisissa televisiosarjoissa. Anna Safronick on kihloissa näyttelijä Giulio Berruttin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa Ihanan Elisan tytär -televisiosarjan kuvauksissa.