Helsinkiläinen jalkapallojoukkue julkaisi kuuman poikakalenterin – Idols-tähti mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon miesten kolmannessa divisioonassa pelaava MPS / Atletico Malmi repäisee 20-vuotisjuhliensa kunniaksi ja tarjoilee uunituoreella poikakalenterillaan silmänruokaa erityisesti naisyleisölle. Stara on nyt saanut haltuunsa pari näyttävää kuvaa kalenterista.

Helsingin piirin ylimmällä sarjatasolla pelaava, Atleeteiksikin tituleerattu, miesporukka kerää kalenterillaan rahaa ensi talven hallivuokriin ja treenivarusteisiin – pysyäkseen samanlaisessa rantakunnossa myös ensi kesänä. Mustavalkoisissa ja ennen kaikkea hyvin esteettisissä kuvissa nähdään yhteensä 16 Atleettia lähinnä ilman paitaa ja hyvin öljytyin vartaloin.

– Kalenteri on ennen kaikkea lahja meidän kaikille ihanille naiskannattajillemme sekä jälleen yksi tapa profiloitua vähän erilaiseksi joukkueeksi alasarjafudista seuraavien silmissä, kalenterin ja joukkueen puuhamiehenä toimiva Janne Vottonen kertoi.

Komistusten joukossa on myös aiempina vuosina laulajauraansa rakentanut ja Idolsissa aikanaan finaaleihin päässyt Roni Tran. 15 euroa maksavasta kalenterista on otettu aluksi noin 200 kappaleen ensipainos, joka on ennakkovarausten myötä jo miltei puoliksi myyty. Lisätietoa kalenterista verkossa www.atleticomalmi.com/poikakalenteri.