Carine Felizardo villinä kuvauksissa – nyt ei muotoja puuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa järjestettiin viime vuonna jo toista kertaa maanlaajuinen Miss Peppu -missikilpailu. Siinä haettiin kisan nimen mukaisesti parasta latinopeppua. Kilpailun voitti 25-vuotias Carine Felizardo, joka on sittemmin poseerannut jo lukuisissa rohkeissa kuvissa.

Nyt Carine Felizardo on käynnistänyt seuraajansa hakemisen Brasiliassa, ja samalla kilpailu on laajentunut myös kokonaan uusille markkinoille. Miss Peppu Brasilia 2013 -voittajan lisäksi nyt haetaan myös Yhdysvaltojen Miss Peppu USA 2013 -voittajaa. Viimeksi mainitun kilpailun finaali kisataan Miamissa perjantaina 19. heinäkuuta.

Jokaisessa Brasilian 27 osavaltiossa valittiin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Toiseksi peppukisassa sijoittui Sao Pauloa edustava 21-vuotias Camila Vernaglia, joka sittemmin nousi otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet nimittäin ikuistettiin suutelemassa kolmanneksi missikisassa sijoittuneen Andressa Urachin kanssa. Naiset nautiskelivat toistensa seurassa veneellä intiimeissä tunnelmissa.